Openingstijden Dijksterhuis Teffvolkoren Hijken

Openingstijden Dijksterhuis Teffvolkoren Hijken

Wat zijn de openingstijden van de winkel? Het is een vraag die we regelmatig ontvangen. Tijd voor een kort blog met de openingstijden van onze winkel in Hijken. Bovendien lees je hier alle mogelijkheden hoe je de voortreffelijke producten van Dijksterhuis Teffvolkoren Hijken kunt kopen. Met een primeur op het eind!

Openingstijden Dijksterhuis Teffvolkoren Hijken: open als we thuis zijn!

Een van de voordelen van een winkel aan huis is dat er niet echt openingstijden zijn. Natuurlijk houden we rekening met de Winkeltijdenwet. Dat betekent dat we dagelijks gesloten zijn van 22:00 tot 6:00. Logisch, want dan liggen de kinderen (alle zes!) zo’n beetje op bed. En natuurlijk genieten Feije en ik ook graag van een beetje rust na een dag hard werken.

Verder zijn we open wanneer we thuis zijn. Het adres van onze winkel is: Oranjekanaal ZZ 61 in Hijken.

Tip: wil je zeker weten dat we thuis zijn?

  • Stuur een app naar 06-83 70 95 55.
  • Bel even naar 06-83 70 95 55.
  • Of maak een afspraak via e-mail: info@teffvolkoren.nl.

24/7 365 geopend: webshop Dijksterhuis Teffvolkoren

Op ieder moment van de dag en iedere dag van het jaar kun je jouw bestelling plaatsen in onze webshop. Onze producten staan overzichtelijk verdeeld in categorieën.  Kijk vooral regelmatig bij onze voordeelpakketten. We hebben namelijk een ambitieuze missie: Teff in elk keukenkastje in Nederland. Daarom bedenken we fijne aanbiedingen om je kennismaking met Teff laagdrempelig te houden. Zo werken we graag mee aan een gezonde en bewuste levensstijl voor iedereen.

Tip: heb je de chocolade al ontdekt?! Jouw favoriete smaak met een bite van Teff pops, Teff flakes en cranberry’s.

Verkooppunten Dijksterhuis Teffvolkoren

Teffvolkoren groeit hard. Veel mensen worden echte ambassadeurs voor Teffvolkoren nadat ze zelf hebben ondervonden hoe lekker en gezond Teff is.

Naast onze winkel in Hijken zijn er Teff verkooppunten in (alfabetische volgorde):

  • Amsterdam
  • Assen
  • Emmen
  • Hilversum
  • Hoogeveen
  • Katlijk
  • Zwiggelte

Zelf verkooppunt worden? Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te ontdekken. Dat kan telefonisch op: 06-83 70 95 55 of stuur een e-mail naar info@teffvolkoren.nl.

Tip: check regelmatig onze website om de nieuwste verkooppunten te ontdekken. Sla de pagina bijvoorbeeld op als favoriet in je browser.

Teff on Tour

Heel regelmatig staan we op fairs. We vinden het super om je daar te ontmoeten. Vaak kun je Teff proeven en natuurlijk zorgen we dat we ook onze producten bij ons hebben. Op onze agenda vermelden we alle fairs en events waarbij Dijksterhuis Teffvolkoren aanwezig is.

Tip: organiseer je een fair of event en wil je jouw bezoekers trakteren op een verrukkelijke kennismaking met Teffvolkoren? Neem contact met ons op. We staan altijd open voor leuke samenwerkingsverbanden.  Bel 06- 83 70 95 55 of stuur een e-mail naar info@teffvolkoren.nl.

Primeur: de Teffkast!

Op dit moment zijn we hard aan het werk met de Teffkast. Huh? hoor ik je denken… Ja: de Teffkast! Natuurlijk zijn we bij Teffvolkoren gek op technologie. We omarmen alle mogelijkheden die de moderne technologie brengt om onze producten te ontwikkelen en te verkopen. Maar bij Teff doen we het ook graag net een Teffie anders. Dus in een tijd waarin de bits en bytes ons leven bepalen, introduceren wij de nostalgische Teffkast met daarin ons populaire assortiment.

Zo kun je ieder moment van de dag jouw Teff voorraad aanvullen. Ook als we niet thuis zijn. Hoe het werkt? Je pakt jouw product en legt het verschuldigde bedrag in een bakje. Een transactie op basis van vertrouwen. Hoe leuk is dat? We verwachten in het weekend van 14 april de Teffkast te openen. En de Teffkast staat bij ons huis Oranjekanaal ZZ 61 in Hijken.

Conclusie

Je leest het: er zijn veel manieren om jouw dagelijkse portie Teffvolkoren te scoren! Heb je nog een ludiek idee? Laat het ons gerust weten! Deel ons blog gerust. Dat vinden we fantastisch. Dat gaat makkelijk met de deelknoppen onder aan het blog.

 

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen bij Dijksterhuis Teffvolkoren?

Want we zitten niet stil! In het volgend exemplaar van ons e-zine lees je weer een primeur. Mis geen nieuwtje, recept of aanbieding meer. Schrijf je in op ons gratis e-zine TeffTalk. Dat versturen we eens per zes weken, met als motto: don’t worry be Teffy. Goed idee?

Ja! Stuur me TeffTalk