Zaai liefde, oogst geluk

Geloof in jezelf en vertrouw op je eigen kunnen

Zaai liefde en oogst geluk, klinkt dat niet prachtig? Dat is eigenlijk wat wij doen op ons bedrijf, wisten jullie namelijk dat Teff ook wel liefdesgras wordt genoemd? De tijd komt er weer aan dat we straks dus letterlijk liefde gaan zaaien op het land. En met veel geduld, vakmanschap en nog meer liefde groeit dan uiteindelijk de Teff uit tot een prachtige plant.

Tot de tijd komt om te oogsten, en ik kan uit eigen ervaring zeggen dat Teff niet alleen maar graan is maar veel meer dan dat.

Wij oogsten namelijk geluk en kracht en energie want dát is wat Teff geeft!

Recept voor je mooiste leven

Mijn reis naar mijn mooiste leven is vorig jaar begonnen en ik wil dat graag delen. In de vorm van Teff, dus met recepten en handvaten maar ook met uitleg, coaching en een kijkje op onze boerderij. Maar dat is niet genoeg want Teff is dan wel het recept voor een mooier leven maar je mag ook zelf aan de slag.

Voordat je nu gelijk in de stress schiet, alle excuses die je maar kunt bedenken in je hoofd toelaat en denkt: jahooooor daar hebben we weer zo iemand die het allemaal wel denkt te weten maar het gaat toch niet werken voor mij.

Want ik:

 • Heb geen tijd
 • Heb alles al geprobeerd
 • Heb geen geld
 • Heb een gezin
 • Heb een drukke baan
 • Mag/kan niet alles
 • Heb een ziek lijf
 • enz enz enz enz

Geloof me, ik ken álle smoesjes want ik heb ze allemaal ooit gebruikt (en stiekem nog wel eens ;))! Sterker nog, ik ben een master in voor iets weglopen. Tot ik echt alle recht had om alle excuses in 1 keer te gebruiken want op mijn dieptepunt had ik 14 soorten medicijnen, een abonnement bij de huisart en ziekenhuis, 6 kinderen (waarvan 4 onder de 5 jaar), chronische pijn, moe, max 2 uur slapen per nacht..

In plaats van te blijven verdrinken in zelfmedelijden en vooral mijn problemen bij iemand anders neer te leggen heb ik besloten dat het zo niet langer kon! En dat was het mooiste cadeau die ik mezelf ooit kon geven want wat is mijn leven (en die van mijn dierbaren) daardoor positief veranderd. Ik had mezelf een jaar gegeven om orde op zaken te stellen en ik ben met vlag en wimpel geslaagd!

 

 

Resultaat

Het resultaat is onvoorstelbaar!

 • Mijn grootste gewin is dat ik nu nog maar 1 soort medicatie heb (voor COPD)
 • Bijna 20 kilo afgevallen
 • Weer straal
 • Meer energie
 • Niet meer in een rolstoel
 • Na 8 jaar weer sport
 • Sterker lijf
 • Betere huid
 • Glanzender haar
 • Na 8 jaar eindelijk weer goed slaap
 • Conditie verbeterd
 • Weer plezier

En dan heb ik nog niet eens alles benoemd.

Dat wil ik ook!

Ik krijg vaak de vraag hoe ik het dan doe, wat ik dan doe. En dat is niet zo gemakkelijk te beantwoorden want het zijn verschillende factoren die meespelen. Iedereen is anders, elk lijf is anders, elk doel is anders maar ik weet zeker dat ik je kan helpen!

 

Ben jij er klaar voor?

Herken jij jezelf in bovenstaande en wil je ook zo graag het recept voor een mooier leven maar je weet niet hoe? Ik ben het waard en jij ook! En het mooiste is dat jij het niet alleen hoeft te doen, ik help je graag! Zeg JA tegen jezelf en vertrouw op je eigen kunnen.