Kookboek

Herken je dat? Als je enthousiast bent over iets, dan wil je het met de hele wereld delen. En hoe fijn is het dan om te ontdekken dat een andere onderneemster jouw passie en enthousiasme deelt. Deze gedeelde liefde voor een piepklein korreltje was de aanleiding voor de geboorte van Teffilicious. Het eerste Nederlandse kookboek dat van ontbijt tot diner gevuld is met Teff recepten. Want tot onze grote verbazing, bleek er nog geen Nederlands kookboek over Teff te bestaan.

Een boek dat we opdragen aan jou!

Jij bent de reden dat we dit mooie avontuur hebben volbracht. Waarschijnlijk ben je al net zo enthousiast over Teff als wij. Zo niet, dan weten we zeker dan Teffilicious hieraan bijdraagt. In het boek ontdek je 41 heerlijke recepten. En geloof me, je hoeft geen vijfsterren kok te zijn om de recepten te maken. Het aantal pollepeltjes geeft bovendien aan of het een heel gemakkelijk of net iets uitdagender recept is.

De auteurs

Inge Out-Hoiting is voedingscoach en ik, Angéla Dijksterhuis-Schneiders durf mezelf wel Teffspecialist te noemen. Ook weet ik hoe het is om als ondernemer en moeder (van zes!) veel ballen in de lucht te houden. Tijd is schaars en daarmee houden we rekening in Teffilicious. Ook leuk om te weten: alle recepten zijn persoonlijk voorgeproefd door Inge en mij. En ja, soms is het dan handig om ook een smaakpanel van zes thuis op de bank te hebben.

De inhoud

Teffilicious bestaat uit 116 bladzijden vol met recepten, weetjes en foto’s. Laat je verrassen door de eenvoud van de recepten en geniet met volle teugen van het resultaat.

De recepten zijn onderverdeeld in vijf fijne categorieën:

  • Ontbijt
  • Lunch
  • Diner
  • Tussendoortjes
  • Feest

Het boek is bovendien ontzettend leuk om cadeau te geven, al is het maar aan jezelf! Probeer anders een van de recepten uit op onze receptenpagina.

Teffilicious bestellen?teffilicous

Ontdek je zelf hoe de gerechten met Teff uit Teffilicious jouw leven gaan veranderen? Het boek kost € 14,95 exclusief verzendkosten en is verkrijgbaar in onze webwinkel.

Daar vind je trouwens ook leuke voordeelcombinaties, zodat je gelijk aan de slag kunt.

 

Laat je ons weten wat je favoriete recept is?

Vinden we leuk! Brigitte en Annemieke gingen je voor.